Новини
24 Вересня 2020
1 022

Держспецзв’язку буде співпрацювати з Cisco в питаннях кібербезпеки

До спільної роботи також виявили бажання приєднатися Microsoft, Huawei та Fortinet 

Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації (Держспецзв’язку) підписала меморандум про взаєморозуміння з корпорацією Cisco, повідомляє прес-служба Держспецзв’язку.

Від держслужби документ підписав її голова Юрій Щиголь, від Cisco — керівник бізнесу корпорації в Україні Сергій Мартинчук. Під час підписання були присутні також заступник голови Держспецзв’язку Дмитро Маковський і територіальний менеджер Cisco в Україні та Молдові Дмитро Красильников.

“Це дуже важлива віха в історії двостороннього співробітництва держави з таким потужним учасником ринку як компанія Cisco. Переконаний, що наша подальша співпраця буде рушійною силою в зміні підходів в питаннях кібербезпеки та захисту інформації”, — зазначив Щиголь.

Раніше Міністерство енергетики повідомляло, що Cisco — серед переліку компаній, які виявили бажання приєднається до створення Галузевого центру кібербезпеки об’єктів критичної інфраструктури енергетичної галузі України.

Як повідомляють у відомстві, до спільної роботи виявили бажання приєднатися такі міжнародні компанії, як лідери у галузі кібербезпеки та цифрових перетворень: Microsoft, Cisco, HPE, Dell, McAfee, Huawei, Fortinet, Trend Micro, Micro Focus, Palo Alto Networks.

Нагадаємо, багхантери, які допомагають знаходити уразливості в електронній системі торгів ProZorro, відтепер отримуватимуть грошову винагороду. За кожну вразливість найвищого рівня тепер багхантерам будуть сплачувати до 2,8 тис. грн.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram