Новини
15 Червня 2021
645

Володимир Зеленський анонсував нові законопроєкти про олігархів

Мета — поставити на перше місце захист інтересів України та всіх платників податків

Президент Володимир Зеленський закликає на основі запропонованого ним законопроєкту про олігархів розробити пакет законодавчих ініціатив для подолання олігархічної системи. Про це він заявив під час виступу на форумі “Україна 30. Економіка без олігархів”, повідомляє пресслужба на сайті офіційного інтернет-представництва президента.

“Ми хочемо країну нормальних правил і законів, що діятимуть, конкурентної економіки та незалежних ЗМІ — відкритих і вільних. Саме тому я зробив перший важливий крок, щоб демонтувати визначальний вплив олігархів на життя, нашу політику та майбутнє держави — це закон про олігархів”, — зазначив Зеленський.

І додав, що цей закон — тільки початок, він повинен стати фундаментом для нормативно-правової бази, яка поставить на перше місце захист інтересів України та всіх платників податків.

“Особисто я, і все наше суспільство чекає швидких і зрозумілих законодавчих ініціатив, які повинні ввести ефективні антитрастові інструменти для подолання олігархічної системи”, — наголосив президент.

Нагадаємо, Зеленський ветував закон, що послаблює відповідальність за неправдиве декларування. Запровадження системи електронного декларування було вимогою ЄС для безвізового режиму з Україною.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram