Новини
12 Березня 2019
894

Василь Хмельницький може знову стати власником Ocean Plaza

Про це бізнесмен розповів у інтерв’ю українським ЗМІ

Засновник інвестиційної групи UFuture Василь Хмельницький, бізнесмен Василь Хмельницький готовий викупити назад київський ТРЦ Ocean Plaza. Про це він заявив у інтерв’ю виданню “Економічна правда“.

“Так, я сам хотів відкупити Ocean Plaza на якомусь етапі, навіть, може, і відкуплю. Просто Ocean Plaza зараз коштує дешевше, ніж ми продали”, — повідомив Василь Хмельницький, додавши, що отримував пропозиції від Аркадія Ротенберга.

Водночас, як зазначає видання, поки невідомо, чи готовий сам Ротенберг тепер продати цей бізнес.

“Не знаю, я не спілкуюся з Ротенбергом. Я спілкуюся з керуючою компанією. Вони готові розглянути за якісь гроші вихід із Ocean Plaza”, — вважає Василь Хмельницький.

Водночас сам бізнесмен продав Ocean Plaza, яким володів разом із партнерами, у 2012 р. Сума угоди, за оцінками, склала $280-$350 млн.

Наразі ТРЦ оцінюється у $270-$315 млн. У лютому повідомлялося, що російська компанія “ТПС Нерухомість”, співвласником якої виступає донька Аркадія Ротенберга, знайшла нового претендента на продаж ТPЦ Ocean Plaza, і веде перемовини з Mandarin Plaza Group, власником якої є Вагіф Алієв. А напередодні Компанія “ІС “Либідь” передала київський торгово-розважальний центр Ocean Plaza в управління компанії  “Київ Молл Менеджмент” (КММ), пов’язаної з власником групи “Фуршет”  Ігорем Баленком.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram