Новини
8 Лютого 2019
1 257

Власник групи “Фуршет” Ігор Баленко взяв у управління київський ТРЦ Ocean Plaza

Компанія “Київ Молл Менеджмент” розробила для торгово-розважального центру Ocean Plaza індивідуальну стратегію розвитку

Компанія “ІС “Либідь” передала київський торгово-розважальний центр Ocean Plaza в управління компанії “Київ Молл Менеджмент” (КММ), пов’язаної з власником групи “Фуршет” Ігорем Баленком. Про це йдеться у повідомлені “Української торговельної гільдії”.

Як зазначив керівник “КММ” Олександр Фащевський, компанія розробила для ТРЦ індивідуальну стратегію розвитку. “Крім того, ми готуємо на узгодження в КМДА інфраструктурний проект “Парк Либідь”, який дозволить облаштувати берег річки Либідь і створити сучасний простір для відпочинку і дозвілля площею 20 тис. кв. м за прикладом вже створених парків у Нью-Йорку, Чикаго та Сеулі”, – додав він.

За даними КММ, операційна діяльність Ocean Plaza забезпечує роботою понад 70 підрядних організацій і понад 1 тис. співробітників. У ТРЦ налічується понад 400 орендарів, щорічно центр відвідують майже 18 млн осіб. Керівник компанії також зазначив, що власник об’єкта “ІС “Либідь” в 2018 році сплатив понад 200 млн грн ПДВ.

Згідно з даними Єдиного держреєстру, “КММ” створена в квітні 2018 року, її власником є компанія “Блумасіона Лтд” (Лімасол, Кіпр), а кінцевим бенефіціаром – Владислав Зайцев.Розмір статутного капіталу становить 4 тис. грн. Зайцев також є керівником компанії “Совки Девелопмент”, яка входить до групи “Фуршет” бізнесмена та депутата Київської міської ради Ігоря Баленка.

ТРЦ “Ocean Plaza” по вул.Антоновича, 176 в Києві загальною площею 165 тис. кв. м відкрито в грудні 2012 р., інвестиції становили близько $300 млн.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram