Новини
17 Квітня 2019
1 152

Друга спроба: Американський бренд Steve Madden повертається до України

У найближчі два роки у Києві та передмістях відкриється 34 нових торгових об’єкти

Американський взуттєвий бренд Steve Madden знову планує розвиватися на українському ринку. Це вже друга спроба завоювати прихильність українського споживача. Вперше близько семи років тому мережу по системі франчайзингу почала розвивати взуттєва компанія Монарх Ритейл Україна. Тоді під її управлінням було п’ять магазинів Steve Madden і 80 магазинів Монарх.

Найближчим часом на ринку може з’явитися третій магазин шведського бренду одягу та косметики – H&M. Наразі інформація про презентацію ще однієї точки продажу неофіційна, в компанії її не підтверджують.

Найбільш очікуваним відкриттям цього року має стати шведська компанія IKEA. Перший магазин площею близько 6 тис кв м мав відкритися у ТРЦ Ocean Mall, що належить засновнику Mandarin Plaza Group девелоперу Вагіфу Алієву. Однак через затягування термінів будівництва торгового центру, IKEA знову переглянула плани щодо відкриття в Україні.

Після запуску в квітні цього року ТРЦ River Mall (на Лівому березі у Києві) планується відкриття магазину американської торгової марки The North Face. На український ринок її виведе “Інтертоп”.

Серед менш помітних, але важливих виходів на ринок також варто відзначити монобрендові магазини Claudie Pierlot (третє відкриття компанії SMCP, що раніше вже запустила на українському ринку торгові марки Maje та Sandro) у Gulliver та Ocean Plaza.

Очікується, що у найближчі два роки у Києві та передмістях відкриється 34 нових торгових об’єкти, у тому числі і ТРЦ Respublika на 135 тис. кв. м, Blockbuster Mall на 120 тис. кв. м та Ocean Mall площею у 100 тис кв. м.

Як зазначають у консалтинговій компанії Colliers International, якщо економічна та політична ситуація в країні і надалі стабілізуватимуться, то “цього року орендарями площ в українських торгівельних центрах можуть стати ще декілька великих світових брендів”.

Більш детальніше ознайомитися з інформацією про ситуацію зі світовими брендами на українському ринку можна у матеріалі Investory News “Ефект H&M: Як розвиваються мережі одягу в Україні”.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram