Соцмережі
4 Травня 2022
492

Василь Хмельницький: Виробництво має працювати, навіть якщо наразі воно збиткове

Зустрічався з бізнесменами на минулому тижні, у мене питали, чи варто відновлювати роботу виробництва, якщо грошей нема, попит маленький, а сировина є. І великий відсоток, що виробництво буде збитковим.

Я порадив відновлювати. Тому що навіть якщо бізнес зараз збитковий, але ви почнете працювати — у вас почнуть з’являтись гроші, зменшаться товарні запаси на складах, і, рано чи пізно, ви все одно вийдете в 0. А потім і в плюс. Заодно підтримаєте команду, зменшите борги та зможете перекрити фінансово виробничі процеси.

Нам хочеться вірити, що війна скоро закінчиться, держава зробить для підприємців пільги, буде допомагати, з’являться кращі можливості. Але реальне життя інше. Ми не знаємо точно, коли закінчиться війна, чи буде допомагати держава, чи будуть нові можливості. Але знаємо напевно, що якщо ми зараз не почнемо, то можливостей в майбутньому може бути все менше і менше.

Тому починайте щось робити вже зараз, допомагайте один одному. Ми, українці, на це здатні. Всі зараз опинилися в складних умовах, але є багато людей, які щиро хочуть допомогти, готові до співпраці, колаборацій, готові ділитись порадами та об’єднувати зусилля.

На моїй сторінці можете залишати ваші запити, шукати партнерів та можливості для співпраці.

Головне — йдіть вперед та не зупиняйтесь. Бо якщо нічим не займатись — ми втрачаємо досвід та свої навички. А цього зараз точно не можна допустити.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram