Новини
9 Серпня 2021
824

У США випустили “пиво” для собак

Воно стане в пригоді й вихованцям, які не можуть їсти сухий корм

Американська пивоварна компанія Anheuser-Busch випустила новий продукт — “пиво” ​​для собак Busch Dog Brew. Це перший напій компанії, призначений для тварин. Він являє собою безалкогольну суміш, яка може бути замінником сухого корму, пише Fast Company.

У складі Busch Dog Brew — свинячий кістковий бульйон, кукурудза, селера, куркума, імбир, базилік і м’ята. Напій може бути їжею для собак, які не можуть їсти сухий корм.

Рекламна кампанія Busch Dog Brew була однією з найуспішніших в Anheuser-Busch. Компанія оголосила, що шукає собаку на посаду Chief Tasting Officer (головний дегустатор).

Власники домашніх тварин могли подати заявку через соцмережі, поділившись фотографією собаки з хештегом #BuschCTOContest і коротким описом, чому саме їх вихованця потрібно взяти на роботу.

Переможцем став Ітан, собака з притулку в Кентуккі. Умови роботи виявилися цілком гідними: річна зарплата в $20 тис., покриття всіх ветеринарних послуг і участь в проєктах, пов’язаних із домашніми тваринами.

Тим часом найбільші у світі пивоварні компанії Anheuser-Busch InBev (виробляє Bud, Corona Extra, Hoegaarden, Leffe та інші) і Heineken зробили ставку на безалкогольні напої для відновлення продажів після пандемії.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram