Новини
3 Листопада 2023
296

В оренду на Airbnb пропонують готель із кажанами

За це жінки-орендарі подали на компанію до суду

Група жінок, які проживали влітку в орендованому готелі Airbnb у Мічигані, подала до суду на компанію, заявивши, що їхній будинок був повний кажанів, які нападали на них у ліжку, йдеться у позові, пише Insider.

Група жінок, відзначаючи своє 50-річчя закінчення середньої школи (її закінчують діти віком 16-18 років), вирішили орендувати готель у вікторіанському стилі. Але через кілька днів відпочинку виявилося, що будинок з п’ятьма спальнями повний летючими мишами, що верещать та “виповзають з горища в спальні й коридор”, — йшлося в позові.

Спочатку жінки думали, що це лише один кажан, який незрозумілим чином опинився в їхній спальні. Але невдовзі вони із жахом побачили цілу колонію, яка наповнила весь коридор. Намагаючись вибігти з дому, вони виявили, що сходова клітка “кишить кажанами” і були змушені повернутися до своїх спалень.

Згідно з позовом, вони намагалися забарикадувати двері рушниками та подушками, але кажани проникали всередину через старі дощаті стіни та щілини у плінтусах. Не маючи змоги втекти, жінки сховалися під ковдрами. Однак це теж їм не допомогло, одна з них постраждала від укусу, а в іншої — тварини заплуталися у волоссі. І тільки зі сходом сонця нічні ссавці повернулися у своє укриття на горищі.

Як відповідачі також виступають власники об’єкта нерухомості в місті Альпена, штат Мічиган, США, на прізвисько “Замок”, а також обслуговуючий персонал. Їх звинувачують у нездатності забезпечити безпеку житла, що надається в оренду. Те, що мало стати веселим відпочинком, перетворилося на будинок жахів, заявив адвокат постраждалих.

Раніше Investory News писали, що користувачі з росії та білорусі більше не зможуть бронювати житло на Airbnb.

Нагадаємо також, американський сервіс бронювання житла Airbnb планує трансформувати бізнес-модель, зокрема, розширити сегмент довгострокової оренди та впровадити послугу прокату авто.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram