Новини
30 Березня 2021
631

У Дональда Трампа з’явився сайт для спілкування зі своїми прихильниками

Ресурс дозволяє користувачам “поділитися своїми думками” з 45-м президентом США та його дружиною Меланією

Фото: cityam.com

Екс-президент США Дональд Трамп запустив сайт, призначений для комунікації зі своїми прихильниками, повідомляє телеканал Fox News.

“Офіс Дональда Трампа прагне зберегти чудову спадщину адміністрації Трампа, одночасно просуваючи програму “Америка перш за все (America first)”. За допомогою громадянської активності та громадської активності офіс Дональда Трампа буде прагнути інформувати, навчати й надихати американців з усіх верств суспільства, оскільки ми прагнемо побудувати воістину велике майбутнє Америки”, — йдеться на сайті.

Ресурс дозволяє користувачам “поділитися своїми думками” з 45-м президентом США та його дружиною Меланією. Прихильники колишнього президента, заповнивши бланк зі своїми контактними даними, зможуть залишити заявку на запрошення подружжя Трампів на будь-який захід або на їхнє привітання з якогось особливого випадку.

Ресурс також пропонує ознайомиться з біографією колишнього американського президента. Зокрема, він розповідає, що Трамп зумів перемогти вашингтонський істеблішмент і стати “першим справжнім аутсайдером”, коли виграв президентські перегони 2017 року. Також наголошується, що політик гідно боровся з “чумою коронавірусу” з Китаю і врятував “незліченну кількість життів”.

21 березня представник Трампа Джейсон Міллер повідомив в ефірі Fox News, що колишній президент повернеться в соціальні мережі через два або три місяці та буде публікуватися на власній платформі. 22 березня колишній господар Білого дому підтвердив цей намір.

Як відомо, сторінка Трампа у Twitter була заблокована в останні тижні його перебування на посаді президента США. Він також був позбавлений можливості писати у Facebook та Instagram.

Це відбулося незабаром після того, як 6 січня прихильники Трампа, що був у той час главою адміністрації США, спробували перешкодити затвердженню в американському Конгресі підсумків президентських виборів, які відбулися 3 листопада торік. Перемогу на них здобув демократ Джо Байден. У зв’язку з тим, що сталося демократи ініціювали процедуру імпічменту Трампа. Сенат Конгресу США його виправдав.

Нагадаємо, економіст і радник трьох генеральних секретарів ООН, викладач і директор Колумбійського центру сталого розвитку та Мережі ООН зі сталого розвитку Джеффрі Сакс розповів про штурм Капітолію прихильниками Дональда Трампа та давню традицію масових заворушень, що розпалювали “білі” еліти заради власних інтересів.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram