Новини
16 Вересня 2020
921

Thomas Cook Group повертається на ринок як онлайн-турагент

Після тогорічного краху компанію викупив найбільший колишній акціонер – китайська тургрупа Fosun

Одна з найбільших і найстаріших туристичних компаній світу, британська Thomas Cook Group, що оголосила себе банкрутом у вересні 2019 року, заявила про повернення на ринок у вигляді онлайн-турагента, повідомляє The Independent.

Видання зазначає, після краху компанії рік тому, що спричинив втрату робочих місць тисячами співробітників і торкнувся близько 600 тисяч туристів, бренд Thomas Cook був куплений його найбільшим колишнім акціонером, китайською туристичною групою Fosun, за 11 мільйонів фунтів стерлінгів (близько $14,2 млн).

“Оновлена компанія залишилися без власних авіаліній і мережі туристичних агентств High Street, повністю перейшовши в онлайн з використанням старої адреси thomascook.com. Головним виконавчим директором нового підприємства став колишній директор зі стратегії і технологій Thomas Cook Group Алан Френч”, – зазначає видання.

У Thomas Cook запевняють, що вони  “готові до Covid” і спочатку пропонуватимуть відпочинок тільки за тими напрямками, де немає карантину.

Нагадаємо, у вересні минулого року одна з найстаріших туристичних компаній у світі британська Thomas Cook оголосила про початок процедури примусової ліквідації.

Про те, що стало причиною занепаду британської компанії можна прочитати в матеріалі “Крах Thomas Cook: Причини, наслідки та шляхи розв’язання проблеми”.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram