Новини
17 Лютого 2022
793

NYSE планує торгувати NFT як акціями

Так біржа може вступити в конкуренцію з NFT-маркетплейс OpenSea і Rarible

Фото: Justin Lane/EPA

New York Stock Exchange (NYSE) подала заявку до Відомства з патентів і товарних знаків США, в якому йдеться, що вона хотіла б стати фінансовою біржею для криптовалют та NFT, пише Bloomberg.

У заявці, датованій 10 лютого, йдеться про плани створення криптовалюти під брендом NYSE і торгового майданчика для купівлі, продажу та торгівлі NFT. Таким чином, біржа може вступити в конкуренцію з NFT-маркетплейс OpenSea і Rarible.

NYSE додала, що “регулярно вивчає нові продукти та їх вплив на її торгові знаки та відповідним чином захищає свою інтелектуальну власність”.

У 2021 році біржа випустила серію NFT на згадку про IPO Spotify, Snowflake, Unity, DoorDash, Roblox і Coupang. Кожен токен супроводжувався коротким відео з інформацією про першу угоду, зокрема дату, час та ціну на момент лістингу.

Тим часом агенція Associated Press (AP) оголосила про створення платформи для продажу NFT робіт своїх фотожурналістів. Видання займеться цим у співпраці з компанією Xooa.

Investory News дізналися про кращі NFT-платформи та практичні способи використовувати токени. Докладніше — за посиланням.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram