Новини
13 Лютого 2019
1 121

Не козирно: Одна з найбільших ресторанних мереж Києва припинила роботу

З 1 лютого “Козирної карти” більше не існує

За даними українських ЗМІ, одна з найбільших ресторанних мереж України “Козирна карта” припинила діяльність.  “Офіс компанії зачинений”, – повідомляє LIGA.net з посиланням на інформацію від директорів трьох ресторанних мереж. Офісні телефони компанії відключені, а власники не відповідають на запити.

Сім років тому “Козирна карта” (КК) була найбільшою мережею, в яку входило понад 100 дорогих і успішних закладів. За кількістю виданих дисконтних карт, ресторани КК відвідував мало не кожен десятий дорослий українець.

У 1992 р. Вадим Павленко, Іскандер Киримов, Андрій Задорожний та Дмитро Потєхов заснували компанію “Альянс”. Партнери займалися всім підряд: торгували продуктами харчування, спорттоварами, тримали продовольчі магазини, а також мали й ресторанний бізнес. Одним із перших закладів став нічний клуб “Голлівуд” (зараз – Freedom), ресторани “Майамі Блюз” та “Нон-стоп”. Згодом разом із Сергієм Гусовським відкрили ще один ресторан – “Пантагрюель”.

З 2000 р. “Альянс” керував мережею з 11 ресторанів, в тому числі “Шато де Флер”, “Хуторок”, “Да Вінчі”, “Нобу”, “Козачок”, мережі “Автогриль” та “Мисливець”. З системи знижок згодом виникла одна з найбільших за об’ємами випуску мережа дисконтних карток “Козирна карта”.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram