Новини
22 Березня 2019
1 072

Наші в Disney: Стартап із України створить AR-додатки

Live Animations буде співпрацювати з однією із найбільших корпорацій світової індустрії розваг

Український AR-розробник Live Animations отримав пропозицію про співпрацю з однією із найбільших корпорацій індустрії розваг Disney, повідомляє ЛІГА.net.

Стартап, що спеціалізується на створенні доповненої реальності, тепер працюватиме над декількома проектами американської компанії.

На яких саме умовах відбуватиметься співпраця поки не відомо. Деталі про проекти можна буде розкрити тільки в травні цього року у зв’язку з угодою про нерозголошення, пише видання.

Про те, що американський гігант зацікавився роботами Live Animations, представники компанії говорили ще рік тому. На той момент AR-додатки Disney в магазинах пропозицій набирали 3,5 бали. Тоді як середня оцінка продуктів українців – 4,5.

Як відомо, Live Animations створює продукти з доповненою реальністю. Один з найбільших її проектів — близько 30 книг, де українські розробники оживляли картинки для американського видавництва Little Hippo.  Завдяки роботі українців видавництву вдалося потрапити на полиці великої торговельної мережі в США — Walmart.

Нагадаємо, в кінці березня конгломерат Walt Disney Company завершив придбання активів 21st Century Fox майже за $71 млрд. Серед активів, які офіційно перейшли у власність Disney: кіностудія 20th Century Fox, продакшн-компанія телеканалу Fox, кабельні мережі FX і National Geographic.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram