Новини
31 Березня 2023
389

На Rozetka зріс попит на товари українських виробників

 Магніти на холодильник почали купувати у 140 разів частіше 

За рік повномасштабної війни українці частіше купували магніти, туристичні пальники та конверти, повідомив онлайн-ритейлер Rozetka, пише The Village.

До трійки топових категорій товарів українського виробництва, на які зріс попит, увійшли: магніти на холодильники (попит зріс у 140 разів), компоненти до туристичних пальників (попит зріс у 18 разів), конверти (у 12 разів).

Також українці почали у шість разів частіше купувати засоби тактичної медицини, попит на прапори України збільшився у чотири рази й так само на листівки. Попит на електричні конвектори, м’ясні консерви, напої, туалетний папір, сублімовані продукти, вологопоглиначі, касову стрічку зріс майже вдвічі. Серед незвичних товарів — карти “Таро”, які купують у два з половиною рази частіше.

“Одна із причин популярності українських товарів — їхня помірна вартість у порівнянні з закордонними аналогами: наприклад, українські пральні засоби та тихе вино на 40% дешевші за імпортні”, — розповів директор з маркетингу Rozetka Євген Образок.

Нагадаємо, українці у топ-100 маркетплейсів світу.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram