Новини
28 Березня 2023
412

Українці у топ-100 маркетплейсів світу

Платформа Preply посіла 73 місце світового рейтингу

Українська платформа пошуку репетиторів Preply потрапила до сотні найкращих маркетплейсів світу за версією аналітиків венчурного фонду Andreessen Horowitz.

Preply у загальному рейтингу посідає 73 місце.

“Ми раді, що Preply другий рік поспіль входить до списку 100 найкращих торгових майданчиків у світі за версією Andreessen Horowitz у їхньому щорічному рейтингу.

Враховуючи, що значна частина команди перебувала в Україні, коли рік тому почалася війна, неможливо переоцінити, наскільки я пишаюся цим колективним досягненням”, — ділиться враженнями у LinkedIn співзасновник стартапу Кирило Бігай.

Marketplace 100 включає найбільші стартапи та приватні компанії, орієнтовані на споживачів, на основі річного валового обсягу товарів, або GMV.

Для оцінки взяли дані про продажі, що охоплюють період з січня по грудень 2022 року та порівняли їх з аналогічним періодом попереднього року.

Preply — онлайн-платформа, яка об’єднує понад 40 тис. репетиторів, що викладають 50 мов сотням тисяч учнів у 180 країнах світу (дані за 2021 рік). ЇЇ заснували у 2013 році Сергій Лук’янов, Дмитро Волошин та Кирило Бігай.

Нагадаємо, Transfermarkt оновив вартість футболістів АПЛ.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram