Новини
16 Квітня 2019
984

Мережа АЗС “Паралель” змінила керівника

Екс-глава компанії Христо Іванчев продовжить кар’єру за межами групи “СКМ”

Новим генеральним директором “Паралель-М ЛТД” з 16 квітня призначено Світлану Бишову. Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

Вона змінить на посаді глави компанії Христо Іванчева, який продовжить кар’єру за межами групи “СКМ”.

Світлана Бишова працює в компанії “Паралель” з 2008 р., з червня 2010 р. очолює фінансовий департамент.

“Призначення на посаду генерального директора – це, перш за все, величезна відповідальність за компанію, її співробітників, клієнтів і партнерів. Ми продовжимо реалізацію довгострокової бізнес-стратегії для подальшого розвитку “Паралелі”, – зазначила пані Бишова.

Христо Іванчев займав пост генерального директора ТМ “Паралель” з кінця квітня 2017 р. У 2007-2009 рр. він стояв біля керма мережі Shell у період її найактивнішого розвитку в Україні.

За даними компанії, паливо під ТМ “Паралель” реалізують 60 АЗК і АЗС в Дніпропетровській і Запорізькій областях, а також на підконтрольній Україні частині Донецької і Луганської областей. Крім того, компанія продає нафтопродукти в крупному і дрібному опті.

“Паралель” входить до складу групи “СКМ” Ріната Ахметова.

Нагадаємо, ще у лютому Міжнародна вертикально-інтегрована гірничо-металургійна група “Метінвест”, що входить до керуючої компанії SCM Ріната Ахметова, закрила угоду з купівлі заводу “Юністіл” у Кривому Розі.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram