Новини
14 Серпня 2020
995

Компанія, яка створила World of Tanks, у разі погіршення ситуації в Білорусі розглядає план релокації частини співробітників

В разі потреби керівництво фірми надасть співробітникам необхідну юридичну та фінансову підтримку

Засновник і генеральний директор мінської компанії Wargaming, що розробила знамениту комп’ютерну гру World of Tanks, Віктор Кислий повідомив своїм співробітникам, що у зв’язку з ситуацією в Білорусі компанія приступила до розробки плану перевезення співробітників в інші країни у разі форс-мажорних обставин.

Про це пише сайт Аpp2top.ru з посиланням на листа Кислого, який він написав у закритій робочій Facebook-групі “Minsk News”.

Гендиректор компанії закликав підлеглих перш за все не панікувати. “Я і моя управлінська команда уважно стежимо за ситуацією. Всі останні дні я перебував і перебуваю в постійному контакті з нашими лідерами в Мінську. Дякую за витримку і самовладання. Паніці немає місця в наших рядах … Wargaming — це сім’я. І я ще раз хочу, щоб ви знали, що ми завжди поруч у міру наших сил і можливостей”, — запевнив він.

Віктор Кислий додав, що керівництво фірми надасть співробітникам необхідну юридичну та фінансову підтримку в разі потреби.

“Зараз формується план з можливої релокації частини співробітників і членів їх сімей в інші країни в разі форс-мажорних обставин, що не залежать від компанії. Ми працюємо над варіантом віддаленої роботи за бажанням: Київ, Пітер, Нікосія та інші варіанти”, — написав Кислий.

Офшорна компанія, розробник комп’ютерних ігор Wargaming була заснована в Мінську в 1998 р. Зараз в ній працюють понад 4,5 тис. осіб.

Як писали раніше Investory News, Білорусь за три дні відсутності інтернету втратила майже $170 млн. Протягом цих днів були недоступні більшість популярних сайтів, пошукові системи, соціальні мережі, служби замовлення таксі та багато інших.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram