Новини
11 Вересня 2019
1 258

Кіпрська компанія хоче купити мережу “Люксоптика”

Кінцевими бенефіціарами мережі є дружина Бориса Ложкіна Надія Шаломова і харківський бізнесмен Олег Калашников

Антимонопольний комітет (АМКУ) почав розгляд можливого придбання компанією OH Holding Limited (Нікосія, Кіпр) мажоритарної частки в статутному капіталі української мережі Люксоптика. Про це йдеться в повідомленні АМКУ.

Справа про концентрацію у вигляді придбання частки в статутному капіталі ТОВ “Люксоптика Холдинг”, що перевищує 50% голосів у вищому органі управління товариства, відкрито 6 вересня розпорядженням голови АМКУ.

“Розпорядженням голови Антимонопольного комітету України, державного уповноваженого, від 6 вересня 2019 року №01/302-р розпочато розгляд справи про концентрацію №126-25/21-19-ЕКК у вигляді придбання компанією “OH Holding Limited” (Нікосія, Кіпр) частки в статутному капіталі товариства з обмеженою відповідальністю “Люксоптика Холдинг” (Київ, Україна, ідентифікаційний код юридичної особи 32045833), що забезпечує перевищення 50% голосів у вищому органі управління товариства”, – йдеться в повідомленні.

Мережа “Люксоптика” працює з 1994 р. та надає повний комплекс послуг: діагностика зору, підбір засобів корекції (окуляри або м’які контактні лінзи), виготовлення чи ремонт очок, гарантійне і післягарантійне обслуговування.

Згідно з даними Держреєстру, кінцевими бенефіціарами Люксоптики є дружина Бориса Ложкіна Надія Шаломова і харківський бізнесмен Олег Калашников.

Нагадаємо, медична мережа “Добробут” закрила операцію з купівлі 100% клініки “Борис”. Фінансові деталі угоди наразі не розголошуються. Мережа “Добробут” через кіпрську Satumco Limited належить інвесткомпанії Concorde Capital Ігоря Мазепи та співвласникові мережі магазинів “Люксоптика” Олегу Калашникову

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram