Новини
1 Серпня 2019
830

Facebook планує випустити власну TV-приставку з контентом від Netflix та Disney

Компанія також звернулась з пропозицією до інших мереж – Hulu, HBO та Amazon

Компанія Facebook може випустити власну приставку для телебачення, де транслюватиметься контент від телеканалу Disney, а також стрімінгових платформ Disney + і Netflix. Про це повідомляє The Information з посиланням на джерела і документи про проект.

Пристрій під кодовою назвою Catalina з’явиться цієї осені. Воно буде використовувати ту ж технологію відеодзвінків, що і в “розумному дисплеї” Portal. У комплект також увійдуть фізичний пульт дистанційного керування і потокові відеопослуги, схожі на інші телевізійні приставки, такі як Apple TV.

Як стверджує видання, компанія також звернулась до інших мереж: наприклад, Hulu, HBO та Amazon. На якій стадії знаходяться переговори з медіакомпанії, The Information дізнатися не вдалося.

За інформацією джерел, про те, що Facebook працює над пристроєм для відеодзвінків, яке буде підключатися до телевізора, стало відомо ще в жовтні.

Нагадаємо, стрімінгова компанія Netflix втратила понад 11% вартості акцій одразу після інформації щодо даних квартального фінансового звіту, згідно з якими число американських передплатників сервісу різко зменшилося.

Відомо, що телекомунікаційний конгломерат Comcast в 2024 р. продає компанії Walt Disney 33% стрімінгового сервісу Hulu, що оцінюється в $27,5 млрд.

Facebook попередив, що через проблеми з фінансовими регуляторами США, а саме – “значний нормативний контроль”, проект Libra може бути закритий. Головною причиною названо занадто великий тиск зі сторони фінансового регулятора.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram