Новини
30 Вересня 2019
885

Британський фінтех-стартап Revolut планує вихід на український ринок

Загалом компанія збирається розширити географію на 24 країни

Британський фінтех-стартап Revolut планує збільшити кількість співробітників майже на 3,5 тис. осіб і, завдяки новій глобальній угоді з платіжним гігантом Visa Inc, вийти на 24 нових ринки, повідомляє Reuters.

Як зазначає агенція, співпраця з Visa не є ексклюзивною, але як мінімум 75% всіх карт Revolut будуть випущені в партнерстві з цією платіжною системою.

За словами виконавчого директора і засновника Миколи Сторонського, компанія планує вийти до кінця 2019 р. на ринки Бразилії, Росії, США та Японії. Згодом компанія виходить на такі країни, як Австралія, Канада, Гонконг, Сінгапур, Аргентина, Чилі, Колумбія, Індія, Індонезія, Корея, Малайзія, Мексика, Нова Зеландія, Філіппіни, Саудівська Аравія, Південна Африка, Тайвань, Таїланд, Україна та В’єтнам.

“У 2020 р. стартап планує вийти на інші ринки Латинської Америки та Азії”, — додав він.

Також, на думку Сторонського, вихід на нові ринки може подвоїти чи потроїти кількість клієнтів Revolut у 2020 р. Зараз у компанії близько 8 млн клієнтів. В середньому клієнти тримають на рахунку сервісу близько €1 тисячі (до $1,1 тис.), а загальна сума на депозитах зараз становить близько €8 млрд ($8,74 млрд).

Revolut заснований у 2015 р. Основний продукт компанії — сервіс для обміну валюти без банківської комісії, в серпні 2019 р. стартап запустив сервіс для покупки акцій. За даними Crunchbase, з моменту заснування Revolut привернув $336,4 млн.

Нагадаємо, Revolut запустила сервіс для купівлі акцій з порогом входу $1. У своєму додатку компанія запустила функцію торгівлі акціями, яка дозволяє купувати та продавати акції 300 компаній, допущених до торгівлі на біржах Nasdaq і NYSE.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram