Новини
22 Грудня 2021
824

Більшість українських компаній планують провести корпоратив

Серед них — основна частина компаній святкуватимуть в офісі

Деякі компанії проведуть корпоратив у форматі онлайн чи невеликими командами в офісах, а інші поїдуть з колегами у відпустку, свідчать дані опитування видання AIN.UA.

Опитування пройшли 256 читачів видання. Вони відповідали на поставленні закриті питання форми, а також поділилися планами на корпоративні святкування у відкритих відповідях.

Згідно з дослідженням, напередодні 2022 року новорічні корпоративи проведуть 64,9% опитаних. Це на 37% більше, ніж рік тому. У 2020 році, згідно з даними видання, більшість компаній скасували свято на честь Нового року. Тоді про це розповіли 72,4% респондентів (загалом опитування пройшли 243 людини).

87,5% опитаних розповіли про плани керівництва влаштувати офлайн-зустріч команди. На відміну від тогорічної тенденції, може бути пов’язано з вакцинацією працівників і доступністю локацій для святкування. У 2020-му 76,8% опитаних назвали причиною скасування корпоративів пандемію та карантинні обмеження.

Серед тих компаній, що планують новорічний корпоратив, більшість проведуть його в офісах. При цьому, цьогоріч спостерігається тенденція стилізованого свята. Серед варіантів, що зазначили респонденти: стиль “Великий Гетсбі”, “Гра в кальмара”, Marvel. Популярні й корпоративні поїздки, наприклад до Буковеля та Єгипту.

AIN.UA також дізнався причини скасування новорічних свят у деяких компаніях. 63,2% респондентів цієї групи зазначили, що керівництво проти через пандемію коронавірусу. Одночасно, у 15,8% випадків проти корпоративу саме співробітники. Для 10,5% компаній подібні святкування рівнозначні великим витратам.

Раніше Investory News писали, як уникнути стресу на роботі в святковий сезон, адже в такий час доводиться жонглювати дедлайнами, річними звітами, покупками подарунків, поїздками та святковими вечірками.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram