Новини
27 Серпня 2020
943

АМКУ дозволив гендиректору Липецької фабрики Roshen отримати контроль над “Хант Пластікс”

Тепер Олег Казаков згідно з умовою Комітету стане директором вінницького підприємства

Антимонопольний комітет України (АМКУ) дозволив генеральному директору АТ “Липецька кондитерська фабрика” Рошен” (РФ) Олегу Казакову отримати безпосередній контроль над ТОВ “Хант Пластікс” (Вінниця), де йому вже належить 24,5% акцій, повідомляє відомство.

Дозвіл на концентрацію надано у вигляді придбання Козаковим безпосереднього контролю над ТОВ “Хант Пластікс” шляхом призначення його на посаду директора.

АМКУ також надав йому дозвіл на придбання частки в статутному капіталі Хант Пластікс, що забезпечує перевищення 25% голосів у вищому органі управління товариства.

ТОВ “Хант Пластікс” випускає пластикові пакування для товарів. За даними Єдиного держреєстру, кінцевим бенефіціаром підприємства є президент корпорації Roshen В’ячеслав Москалевський.

Нагадаємо, Антимонопольний комітет розпочав справу проти Roshen, за ознаками зловживання монопольним становищем на ринку патоки. Своєю чергою, у кондитерській корпорації заявляють, що не мають ніякого відношення до виробництва патоки та заперечують порушення у зловживанні монопольним становищем.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram