Новини
13 Лютого 2021
952

Акції на £500 тисяч і ключі від Bentley: Що забувають у британських готелях

Особливо неуважними виявилися учасники весільних церемоній

Перший у Великій Британії бренд бюджетних готелів Travelodge опублікував список деяких незвичайних речей, які забували в номерах останні 12 місяців.

Співробітники готелів Travelodge, які розташовуються біля лікарень, розповіли про цікаві речі, залишених клієнтами, пов’язаними з медициною. Серед них стетоскоп, лабораторний халат, велика коробка масок і щоденник, залишений медсестрою, яка документувала свою професійну кар’єру під час пандемії.

Аудит показав, що в химерному списку втрачених речей як і раніше переважають предмети, пов’язані з весіллями. В одному з готелів мати нареченої забула грошове дерево з банкнотами номіналом £50 на загальну суму £10 тис.

Одна з подружок нареченої забула в готелі Burford Cotswolds Travelodge двометровий ароматичний дифузор, який був спеціально привезений з Флоренції через унікальний аромат лимона, цедри апельсина, троянди та жасмину. На щастя, менеджер готелю організував безпечне транспортування дифузора до місця весільної церемонії до прибуття нареченої.

“Чому так багато наших клієнтів забувають свої дорогоцінні речі? В основному через те, що всім не вистачає часу. Ми виконуємо кілька завдань одночасно і поспішаємо дістатися від пункту А до пункту Б, і в поспіху цінні речі легко забуваються”, — розповіла прес-секретар Travelodge Шакіла Ахмед.

Нареченому, що зупинився в Единбурзі, довелося послати кур’єра, щоб забрати весільний подарунок своїй дружини, який він забув упакувати, — 3,5-метрову м’яку іграшку білого ведмедя.

Співробітник іншого готелю насилу встиг в аеропорт, щоб передати молодятам забуті ними квитки першого класу на Мальдіви.

Літня пара, яка зупинилася в Кардіффі та святкувала 60-річчя весілля, забула своє свідоцтво про шлюб в рамці. На щастя, вони повернулися в готель після поїздки по Уельсом, щоб забрати його.

Співробітниця іншого готелю була вельми здивована, виявивши шість солдатів-лускунчиків зросту з людину, коли увійшла в номер для прибирання. Солдати повинні були стати частиною антуражу для проведення весільної церемонії.

Бізнес-мандрівники часто теж не відрізняються блискучою пам’яттю. Один із постояльців готелю в Честері залишив у номері ключі від нового Bentley.

Гість, який зупинився в одному з лондонських готелів, забув свій зроблений на замовлення металевий глобус, на якому були відзначені його компанії по всьому світу.

Біржовий маклер, який зупинився в London Central Bank Travelodge, забув файл, який містить сертифікати на акції загальною вартістю £500 тис., а гендиректор великої компанії запізнився на рейс з Абердіна, тому що повернувся в готель за забутим щасливим пенні, який він носив із собою 40 років.

Серед інших цікавих забутих речей в Travelodge називають робота R2-D2 в натуральну величину, обручку, записку в пляшці з весільною пропозицією, книгу з футбольними наліпками 50-річної давності, що належить відданому фанату команди “Ліверпуль”, дрон DJI Inspire, ручний дриль Hilti, цінну колекцію марок, диплом магістра зі ступенем філософії, політики та економіки Оксфордського університету, весільну корону Swarovski та навіть собаку породи хаскі.

Мережа Travelodge складається з 563 готелів у всій Великій Британії.

Нагадаємо, близько третини українських готелів минулого року скоротили валовий виторг на 40-60%, порівнюючи з результатами 2019 року. Ще для 30% готелів втрати перевищили 60%.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram