Новини
25 Вересня 2021
999

Сімейний туризм: У Британії можна пожити в будиночку Вінні-Пуха

Він створений художником, який ілюстрував цей діснеївський мультфільм

У 1926 році Алан Мілн випустив свою першу книгу про ведмедика Вінні-Пуха, який потім прославився на весь світ. Ілюстрації Ернеста Шепарда були адаптовані для серії діснеївських мультфільмів зі збереженням оригінальної естетики, і останні 30 років такою собі адаптацією займається британський художник Кім Реймонд.

До 95-річчя знаменитого персонажа він створив апартаменти в стилі Вінні-Пуха, які можна зняти через сервіс Airbnb.

Дія книг про Пуха відбувається у Стоакровому лісі (англ. The Hundred Acre Wood). У перекладі Бориса Заходера місцевість була названа “Чудесний ліс”. Заведено вважати, що прототипом є ліс Ешдаун, розташований поруч з купленою Мілнами у 1925 році фермою Кочфорд у графстві Східний Сассекс. Туристичний будиночок побудований саме в цьому лісі.

Кім називає його “Bearbnb”, від англійського слова “bear”, “ведмідь”. Він сам розробив увесь інтер’єр, максимально наблизивши до мультиплікаційного. При цьому апартаменти повністю обладнані для сімейного відпочинку чотирьох осіб: тут є двоспальне ліжко на першому поверсі та двоярусні ліжка в мезоніні. Душ і туалет знаходяться в прибудові неподалік.

Гості також можуть здійснити екскурсію чудовим лісом, пограти в улюблені ігри Пуха та його друзів, покуштувати страви місцевої кухні.

На фото: ілюстрація Ернеста Шепарда до мультфільму

Згідно з внутрішніми правилами, їм також рекомендується “кілька разів подрімати” в затишних кріслах; “Невеликий перекус” краще планувати на 11 годину ранку, але від горщиків з медом “руки треба тримати якомога далі”; палити не можна, “щоб не засмучувати бджіл”; домашні тварини — за винятком крихти Ру, ослика Іа, П’ятачка і Тигри — заборонені.

Початкова вартість розміщення становить близько £100 (близько $137) за ніч. Бронювання відкрилося з 20 вересня і поки доступне тільки тим, хто живе у Великій Британії.

Раніше Investory News писали про уругвайського художника Карлоса Паес Вілара, який витратив 36 років, щоб на відлюдному мисі над морем вручну побудувати готель “Casapueblo” — наполовину замок, наполовину скульптурну композицію. Докладніше — за посиланням.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram