Новини
26 Березня 2020
1 150

Хліб буде: У компанії Ензим запевнили про відсутність дефіциту дріжджів

До виробника почали звертатися споживачі з інформацією про відсутність продукції на полицях магазинів

Один із найбільших виробників дріжджів в Україні компанія “Ензим”, яка відома торговою маркою “Львівські дріжджі”, заявила про те, що нині у неї немає проблем з виробництвом продукції.

Як повідомили в “Ензим”, до компанії почали звертатися споживачі з інформацією про відсутність продукції на полицях магазинів.

“Жодного дефіциту дріжджів немає і не буде”, — запевняють у компанії. Також стверджують, що завод забезпечує своєю продукцією хлібозаводи та пекарні у всіх регіонах України.

“Це — одне зі стратегічних підприємств, від якого залежить наявність в магазинах хліба — продукту першої необхідності. Виробництво дріжджів не зупиниться і не буде зменшене у зв’язку із карантином. Підприємство продовжує виготовляти хлібопекарські дріжджі у звичному режимі та запланованих кількостях. Відвантаження та постачання продукту відбувається згідно з планами й відповідно до домовленостей з мережами та іншими клієнтами”, — розповіли в “Ензим”.

Водночас, відсутність дріжджів у деяких магазинах може бути спричинена “продуктовою лихоманкою” на початку карантину.

Нагадаємо, засновниця сервісу здорової їжі Podoba.Постачальник правильного харчування Наталя Подоба розповіла про карантинні смаколики та користь для здоров‘я.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram