Новини
1 Серпня 2020
896

Вперше в Україні: Netflix знімає фільм у Києві

Серед головних акторів — Жан-Клод Ван Дам та Албан Іванов

Американський відеосервіс Netflix знімає свій перший фільм в Україні. Про це повідомив міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко на своїй сторінці у Facebook.

“The Last Mercenary” (“Останній найманець”) — це комедійний бойовик про політичні інтриги на державному рівні. “Левова частка зйомок пройде у Києві. Також будуть знімати у Парижі. За сюжетом події розгортатимуться у Франції”, — розповів Ткаченко.

Зйомки вже стартували і триватимуть до осені. Відповідальні за зйомки у Києві — міжнародна кінокомпанія Apple Tree та українська компанія Star Media.

Серед головних акторів — Жан-Клод Ван Дам і Албан Іванов. Продюсери — Влад Ряшин, Жан-Шарль Леві та Оліас Барко. Режисером стрічки є Давід Шарон, оператор-постановник — Т’єррі Арбогаст.

Нагадаємо, відеострімінговий сервіс Netflix представив звіт про свою діяльність у другому кварталі: загальна виручка склала $6,1 млрд, що на 24,9% більше, ніж за другий квартал попереднього року.

Раніше Investory News писали, як Голівуд повернеться після карантину до зйомок: віртуальні кастинги, секс-ляльки, електронні сценарії тощо.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram