Новини
14 Червня 2019
1 895

Відмовились від мрії: Агрохолдинг МРІЯ стає Контінентал

Агрохолдинг “МРІЯ” і компанія CFG (Continental Farmers Group) завершили процес об’єднання бізнесів і тепер працюватимуть під єдиним брендом – “Контінентал Фармерз Груп”

Центральний офіс компанії, як і раніше, знаходитиметься в Тернополі, а представництва “Контіненталу” працюватимуть в Києві і Вирові (Львівська обл.), повідомляють в “МРІЇ”.

Оновлена ​​компанія отримала й оновлену айдентику. Логотип “Контінентал” витриманий в корпоративних кольорах і стилістиці колишньої “МРІЇ”. Назву об’єднаний бізнес отримав від бренду Continental Farmers Group, проте з акцентом, що “Контінентал” – українська компанія з міжнародним капіталом.

“Хочу підкреслити, що відбулося злиття двох рівнозначних українських компаній, і це знайшло своє відображення й у новому логотипі. Ми не просто об’єднали два бізнеси, а зберегли при цьому всі кращі практики кожного. Це об’єднання дозволить “Контіненталу” ще ефективніше досягати поставлених цілей і завдань”, – говорить генеральний директор “Контінентал Фармерз Груп” Георг фон Нолкен.

Нагадаємо, у агрохолдингу “МРІЯ” і компанії CFG, до складу якої входять дочірні підприємства “Агро ЛВ” і “Грейнленд”, спільний інвестор – SALIC UK, який восени минулого року придбав активи “МРІЇ”. Починаючи з листопада 2018 року, компанії працюють як єдиний бізнес. У червні 2019 року відбулося їх остаточне об’єднання і призначення нового генерального директора об’єднаної компанії “Контінентал”.

Земельний банк в обробітку компанії складає 195 тис. га в Тернопільській, Львівській, Хмельницькій, Чернівецькій та Івано-Франківській областях.

Нагадаємо, на початку червня у CFG/МРІЯ з’явився новий генеральний директор Георг фон Нолкен.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram