Новини
15 Квітня 2019
883

Вдвічі більше: Wizz Air підвищив плату за пріоритетну посадку

Тепер ціни коливатимуться в діапазоні €5-30

Майже в два рази – від €5 до €30 – виросла плата за послугу пріоритетної посадки від Wizz Air. Раніше, цей збір коштував €5-17. Про це свідчить оновлена інформація про збори, яку оприлюднено на сайті лоу-коста.

Пасажирам, що оплатили послугу пріоритетної посадки окрім стандартно одного предмету ручної поклажі розміром 40х30х20 см (що розміщується під сидінням спереду), дозволили брати ще одну додаткову валізу на коліщатках, “розміром 55х40х23 см”.

“Також компанія Wizz Air пропонує новий тип зареєстрованого багажу вагою 10 кг на додаток до наявних варіантів вагою 20 і 32 кг”, – повідомляється на сайті компанії.

Нагадаємо, з 1 листопада 2018 року Wizz Air змінив політику перевезення безкоштовної ручної поклажі, зменшивши габарити речей (з 55х40х23 см до 40х30х20 см), перевезення яких додано в квиток. Щоб взяти ручну поклажу більшого розміру потрібно було оплатити збір (від 5 до 17 євро) за пріоритетну посадку.

Нагадаємо, через зміни правил перевезення ручної поклажі Антимонопольний комітет (АМКУ) почав розслідування відносно авіакомпаній Міжнародні авіалінії України (МАУ), а також Ryanair і Wizz Air.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram