Новини
12 Вересня 2019
891

В яблучко: Капіталізація Apple після презентації новинок перевищила $1 трильйон

Ціна однієї акції компанії досягла майже $223,6

Фото: Flickr/Andy

Ринкова капіталізація американської компанії Apple перевищила $1 трлн, свідчать дані біржі NASDAQ. Вона досягла більше $1,010 трлн.

На закритті торгів у середу, 11 вересня, ціна однієї акції Apple досягла майже $223,6. Відзначається, що зростання склало 3,18%. Таким чином за капіталізацією компанія з Купертіно поступається тільки Microsoft, чия ринкова вартість складає $1,039 трлн.

Як відомо, 10 вересня Apple представила три нові моделі iPhone, а також наступне покоління планшетів iPad і годинників Apple Watch. Крім цього, новий відеосервіс Apple TV + та ігровий сервіс Apple Arcade.

В середині серпня Apple вже потрапляла в трійку рейтингу компаній за рівнем капіталізації. Вона посіла друге місце. На першому виявилася Microsoft, а на третьому — Amazon.

Однак, за даними PricewaterhouseCoopers (PwC), який складав рейтинг, капіталізація Apple до кінця березня становила $896 млрд, а у квітні – $975,7 млрд.

Нагадаємо також, Apple витратила понад $6 млрд на створення оригінальних серіалів і фільмів, готуючись до запуску власного стрімінгового сервісу TV +. Епізод “Ранкового шоу” став дорожчим за серію фінального сезону “Гри престолів”.

До того ж, Apple спільно з банком Goldman Sachs Group почала попередній випуск віртуальної банківської карти Apple Card, анонсованої в березні цього року.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram