Новини
25 Березня 2020
998

В стилі карантину: Український дизайнер переробив лого відомих компаній

Він стверджує, що крім іронії, це ще й хороший спосіб нагадати про очевидні правила безпеки

Дизайнер Ігор Ревенко представив, як могли б виглядати логотипи відомих компаній, які працюють на українському ринку, з поправкою на карантин, повідомляє AIN.ua.

Як розповів дизайнер редакції, ідея прийшла в черзі в супермаркеті: йому захотілося розсунути букви в логотипі “Ашан” на безпечну відстань.

 

“Кожен реагує на карантин і пандемію по-своєму: хтось затарює гречки, хтось жартує у Twitter, артисти дають онлайн-концерти. Як дизайнер я відкрив фотошоп і трохи покреативив. Крім іронії, це ще й хороший спосіб нагадати про очевидні правила безпеки”, — розповідає Ігор Ревенко.

 

Нагадаємо, співзасновник Instagram Майк Крігер та його дружина Кейтлін під час карантину на цьому тижні запустили SaveOurFaves — каталог ресторанів Bay Area, що продають подарункові сертифікати, щоб компенсувати ресторанам і кафе втрачені під час карантину доходи.

Як писали раніше Investory News, компанія NordVPN провела дослідження і виявила, що працівники, які через коронавірус перейшли на віддалений спосіб роботи, щоденно почали присвячувати роботі більше часу. Наприклад, у США співробітники збільшили свій робочий день в середньому майже на 40%, додавши до нього 3 год. — це найбільший приріст у всьому світі: з 8 до 11 год.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram