Новини
4 Липня 2019
1 133

Український стартап доставки медикаментів Liki24.com залучив $1 млн

В раунді взяли участь венчурні фонди та бізнес-ангели

Українська платформа для пошуку і доставки медикаментів Liki24.com залучила $1 млн. Основними інвесторами виступили фонди TA Ventures і Genesis Investments (венчурний фонд, заснований українською продуктовою компанією Genesis). Також в раунді взяли участь Mission Tech і кілька бізнес-ангелів, повідомляє видання AIN.ua.

Компанія пов’язує аптеки, страхові компанії, клініки, фармацевтичних виробників з клієнтами. Залучені інвестиції підуть на розвиток технологічної платформи, посилення команди, маркетинг і розширення географії роботи сервісу.

Компанія заснована у 2017 р. Liki24.com шукає аптеки, де є всі необхідні товари в наявності, порівнює ціни, доставляє медикаменти за адресою або дає можливість самовивозу з аптеки зі знижкою. Компанія співпрацює з більш ніж 3,5 тис. аптеками по Україні.

“За прогнозами Global Market Insights, глобальний ринок електронних послуг в галузі охорони здоров’я досягне $504,4 млрд до 2025 р. Таким чином, інвестуючи в Liki24.com, ми підтримуємо один з перших продуктів у своїй ніші, який в майбутньому буде зростати на ринку і надавати світу передове рішення”, – зазначає CEO Genesis Investments Віталій Лаптенюк.

Genesis Investments (GI) – це новий венчурний фонд при компанії Genesis Tech, який спеціалізується на В2С і B2B SaaS стартапи Східної Європи на ранній стадії розвитку.

Нагадаємо, нещодавно у новому раунді фінансування додаток для медитації Calm залучив додаткові $27 млн, що дасть можливість компанії зібрати $115 млн в серії B, а також досягти загальної суми фінансування бізнесу в $143 млн.

Стартап Youper, який розробив додаток-помічника по емоційному здоров’ю, залучив $3 млн початкового фінансування від Goodwater Capital. Ккошти будуть використані для прискорення розвитку можливостей Youper в галузі штучного інтелекту і розширення бази користувачів.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram