Новини
29 Лютого 2024
236

У Telegram запрацює монетизація каналів

Проте власники отримуватимуть дохід виключно у криптовалюті TON

Павло Дуров анонсував суттєві зміни в роботі сервісу Telegram Ads, за допомогою реклами з якого власники Telegram-каналів можуть мати монетизацію. Проте лише у пов’язаній з платформою криптовалюті Toncoin.

За його словами з наступного місяця рекламна платформа Telegram Ads буде офіційно відкрита для всіх рекламодавців майже у ста нових країнах. Власники телеграм-каналів отримуватимуть 50% від того, що Telegram заробить від показу реклами в їхніх каналах.

Повний текст посту Дурова:

“Наступного місяця власники каналів у Telegram можуть почати отримувати фінансову винагороду за свою роботу.

Щомісяця канали в Telegram генерують 1 трлн переглядів. Наразі лише 10% цих переглядів монетизуються за допомогою Telegram Ads — інструменту просування, розробленого з урахуванням конфіденційності.

У березні рекламна платформа Telegram офіційно відкриється для всіх рекламодавців у майже сотні нових країн. Власники каналів у цих країнах почнуть отримувати 50% від будь-якого доходу, який Telegram отримує від показу реклами в їхніх каналах.

Щоб забезпечити швидкі та безпечні платежі та виведення коштів за рекламу, ми будемо використовувати виключно блокчейн TON. Подібно до нашого підходу з іменами користувачів Telegram на Fragment, ми будемо продавати рекламу і ділитися доходами з власниками каналів у Toncoin. Це створить замкнене коло, в якому творці контенту зможуть або перевести в готівку свої Toncoin, або реінвестувати їх у просування та модернізацію своїх каналів”.

Нагадаємо, як технології рятують від банкрутства.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram