Новини
30 Жовтня 2020
897

У США в магазинах Walmart почнуть використовувати AR

Так компанія намагається прискорити роботу співробітників на 20%

Компанія Walmart відкриє чотири експериментальних магазини по всій території США, куди будуть вмонтовані нові технології та інструменти, що задовольнятимуть потреби як оффлайн-клієнтів, так і онлайн-покупців, повідомляє Hightech.

“Зміни торкнуться технології доповненої реальності (VR), портативних мобільних пристроїв, нових додатків, вивісок і оновлених касових терміналів”, – зазначається у повідомленні.

Додається, що інженери використовуватимуть ці чотири випробувальних центри для того, аби тестувати рішення у режимі реального часу, вносити зміни, “масштабувати те, що працює, і відмовлятися від того, що не працює”. Деякі зміни клієнти бачитимуть одразу, інші використовуватимуться тільки працівниками магазинів.

Під час запуску Walmart визначив чотири області, в яких компанія хоче протестувати нові ідеї: асортимент, інвентаризація товару, процес підбору та оформлення замовлення.

Новий додаток прискорить час доставки товарів зі складу у торговий зал, при цьому клієнт зможе подивитися на одяг і приміряти його на собі за допомогою технології доповненої реальності (AR).

В іншому експерименті використовуватиметься комбінація портативних пристроїв і вивісок у магазині, щоб допомогти співробітникам краще орієнтуватися в товарах.

“Це дозволить прискорити процес пошуку товарів на 20%”, – наголошують в компанії. У майбутньому чотири магазини можуть протестувати й інші технології та цифрові рішення.

“Два магазини вже працюють, ще два планується ввести в експлуатацію найближчим часом. У кожному магазині працюватиме чотири нових співробітники, які допомагатимуть з прототипами”, – повідомили в компанії.

Раніше Investory News писали, що Walmart оголосила про запуск сервісу, в рамках якого співробітники компанії будуть доставляти продукти прямо в холодильники клієнтів, поки тих немає вдома.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram