Новини
10 Червня 2019
886

Відразу до холодильника: Walmart запускає нову версію доставки продуктів

Сервіс запуститься восени в трьох американських містах

Фото: Walmart

Walmart оголосила про запуск сервісу, в рамках якого співробітники компанії будуть доставляти продукти прямо в холодильники клієнтів, поки тих немає вдома. Про це повідомляється на сайті компанії.

Новий сервіс Walmart назвала InHome Delivery (доставка в будинок). Співробітники онлайн-супермаркету зможуть потрапити лише в будинки, оснащені розумними дверними замками, які можна відкрити дистанційно зі смартфона або за допомогою спеціального коду. Кур’єри Walmart носитимуть на грудях камеру, яка дозволить господарям будинку відстежувати дії співробітника компанії онлайн через додаток.

Як йдеться в повідомленні компанії, всі задіяні в сервісі кур’єри пройдуть спеціальний курс навчання, щоб вони сприймали кожну квартиру як будинок сім’ї або друзів, а також обирали найкращі товари та максимально ефективно розкладали їх у холодильнику.

Сервіс запуститься восени в трьох американських містах — Канзасі (штат Міссурі), Піттсбурзі (Пенсильванія) і Віро-Біч (Флорида).

За даними компанії, в цих містах мешкає більше мільйона покупців Walmart. Подальші плани з розширення списку міст, де буде доступна послуга, компанія поки не розкриває. Невідома й вартість такої доставки.

Як розповідають в Walmart, з часом компанія планує організувати таким чином і повернення товарів. Покупцеві лише варто просто залишити їх на порозі, а співробітник Walmart забере і виконає всі необхідні операції за клієнта.

Тестування послуги InHome Delivery проходило ще з 2017 року в Кремнієвій долині. Тоді Walmart доставляла товари клієнтам компанії August Home, яка займається розробкою “розумних” замків, дзвінків та інших гаджетів для безпеки будинку.

Як відомо, на початку року Walmart повідомив про купівлю ізраїльського стартапу Aspectiva, який використовує технології штучного інтелекту та обробки природної мови для аналізу думок споживачів.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram