Новини
15 Вересня 2022
409

У магазинах LVMH у Франції вимикатимуть ночами світло для економії електроенергії

До того ж компанія збільшить інвестиції в розробку відновлюваних джерел енергії

Фото: Lisi Niesner/Reuters

Виробник предметів розкоші Louis Vuitton Moët Hennessy почне вимикати ночами світло у своїх магазинах у Франції, а також знизить температуру на один градус взимку та підвищить на один градус улітку. Ці заходи мають дозволити компанії скоротити споживання електроенергії на 10%.

Компанія Louis Vuitton Moët Hennessy представила план підвищення енергоефективності. По-перше, в магазинах LVMH відключатимуть освітлення з 22 до 7 години — спочатку у Франції, а потім і в інших країнах присутності групи. По-друге, у торгових залах та інших приміщеннях температуру знизять на один градус узимку та підвищать на один градус улітку.

LVMH запропонує 34 тис. співробітників берегти електроенергію — відключати на ніч освітлення, екрани комп’ютерів, зарядні пристрої, що не використовуються, скоротити використання ліфтів, принтерів та іншої техніки. Французьким працівникам LVMH рекомендує додаток EcoWatt для контролю споживання енергії вдома.

Крім того, LVMH збільшить інвестиції в розробку відновлюваних джерел енергії та кошти, що допомагають контролювати витрати електрики. Компанія використовує 100% “зеленої” електроенергії у Франції та 39% — в інших країнах присутності.

У 2021 році LVMH заявила про мету досягти 100% постачання відновлюваної або низьковуглецевої енергії всіх своїх об’єктів (майстерень, магазинів, офісів) до 2026 року.

Нагадаємо, компанія належить четвертій людині у рейтингу найбагатших людей світу Бернару Арно.

Тим часом мерія Парижа пропонує скоротити час підсвічування Ейфелевої вежі через енергетичну кризу в Європі. Рішення може бути ухвалено через енергетичну кризу в Європі.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram