Новини
3 Березня 2022
467

У магазинах буде хліб: Підприємства харчової промисловості України робитимуть усе можливе

Всупереч війні в країні, продовжують працювати млини, пекарні, молоко та м’ясопереробні підприємства

Виробники харчових продуктів України заявили, що зроблять усе можливе та неможливе, щоб у кожному магазині був хліб щодня. Про це йдеться у їхньому відкритому зверненні, опублікованому на сайті Держпродспоживслужби.

У повідомленні наголошується, що виробники харчових продуктів продовжують працювати, всупереч нестачі сировини, дефіциту енергоносіїв, нестачі робочих рук, обстрілу та збоям у логістиці.

“Наші співробітники щодня виходять на роботу, наші водії під обстрілами розвозять необхідні харчові продукти. Ми разом з усім українським народом усвідомлюємо відповідальність”, — йдеться в повідомленні.

Виробники наголосили, що, всупереч війні в країні, продовжують працювати млини, пекарні, молоко та м’ясопереробні підприємства; та закликають усіх виробників тримати зв’язок із координаторами, з відповідальними заступниками голів обласних військових адміністрацій.

“Наші співвітчизники, наші громадяни, наші воїни, ми зробимо все можливе і неможливе, щоб хліб і хліб були кожен день у кожного з вас!”, — заявили вони.

Нагадаємо, в Україні розроблено онлайн карту продовольчих магазинів із графіками роботи та актуальними даними.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram