Новини
18 Вересня 2023
301

У Лас-Вегасі готель Aria пограбували на $773 тисяч

Саме таку суму за рік викрав менеджер готелю

Співробітник готелю Aria у Лас-Вегасі Брендон Рашаад Джонсон за рік роботи вкрав з казино $773 тис., пише Ліга Бізнес.

Працівник несподівано почав купувати дорогі речі, чим і видав себе. Як з’ясувалося потім, грошами він заволодів злочинним способом.

Колега по роботі спитав, як Джонсон, операційний менеджер готелю Aria, зміг дозволити собі багато дорогих речей. Джонсон відповів, що працював приватним шеф-кухарем для багатих клієнтів, йдеться у матеріалах справи з посиланням на слова свідка. Проте ніхто ніколи не бачив, щоб Джонсон готував їжу.

Тепер Джонсону пред’явлено кілька звинувачень у крадіжці та відмиванні грошей після того, як Департамент столичної поліції заявив, що він вкрав з Aria понад $773 тис. в період з липня 2022 до липня 2023 року.

Згідно зі звітом про арешт, Джонсон здійснив 209 шахрайських повернень на одну дебетову картку Chase, а гроші було переведено на розрахунковий рахунок. Стверджується, що Джонсон починав втілювати схему повільно, проводячи два шахрайські повернення у липні 2022 року і поступово збільшивши їхню кількість у нинішньому році до 23 у березні та 37 у липні.

Слідчі поліції Лондона перевірили банківські рахунки Джонсона. Поліція стверджує, що він переказував гроші між декількома різними рахунками Chase.

Джонсон витрачав великі суми грошей у розкішних магазинах, таких як Louis Vuitton та Versace, відвідував спа-салони та літав приватними літаками.

Тим часом за словами співробітника, він ознайомився з робочими операціями Джонсона і повідомив про це старшого менеджера з обслуговування гостей готелю “Aria”, який, за словами співробітника, сказав йому зібрати всі докази та надати їх директору з експлуатації готелю.

Поки керуюча MGM Resorts International, яка керує Aria, проводила власне розслідування наприкінці липня, Джонсон звільнився з роботи та здався поліції.

Раніше Investory News писали, що на заводі найбільшого виробника міді ЄС сталася масштабна крадіжка.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram