Новини
12 Червня 2020
914

У Франції колишній співробітник відсудив у компанії $45 тисяч за надто нудну роботу

Спочатку він вимагав від компанії $600 тисяч

Француз Фредерік Деснар відсудив у компанії Interparfums $45 тис. за те, що йому давали мало робочих завдань, і на фоні цього у нього розвинулася депресія, пише New York Post.

За словами Деснара, приблизно у 2010 р. він позбувся основного клієнта, після чого коло його обов’язків звузилося до монотонної роботи, що займало мало часу.

“Всім було плювати, прийшов я о 9 або о 10 ранку. Мені треба було купити трохи офісного приладдя — кілька аркушів паперу — після чого мій день закінчувався”, — скаржився в суді Деснар.

Він пояснив, що відчував себе “спустошеним” і страждав від “серйозної депресії”. “Мені було соромно отримувати зарплату за те, що я нічого не роблю”, — додав чоловік.

Колишній колега Деснара розповів суду, що він замислювався про самогубство.

Чотири роки роботи в компанії Деснар назвав “сходженням у пекло”. Чоловік упевнений, що стрес і відсутність нових завдань в кінцевому підсумку призвели його до епілептичного приступу під час водіння.

Він перестав ходити на роботу й через сім місяців, у вересні 2014 р., його звільнили за тривалу відсутність.

Щоб отримати компенсацію за нервовий зрив та депресію, у 2016 р. Деснар звернувся до суду. Спочатку француз вимагав від компанії $600 тис., але його позов задовольнили тільки частково.

Представники компанії сказали, що керівництво не знало щодо проблеми Деснара — він ніколи не писав скарг та не просив давати йому більше завдань.

Раніше Investory News писали, що компанії, які прагнуть якомога швидше повернутися до нормальної роботи після пандемії, вигадують нові посади для людей, завданням яких стане надання безпеки інших співробітників і клієнтів.

Нагадаємо, згідно з опитуванням компанії з коучингу The Kung Group, 71% керівників підприємств дозволять співробітникам залишитися на “віддаленці”, навіть коли знімуть обмеження.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram