Новини
22 Липня 2019
1 643

У 2020 році інвестиції в “Контінентал Фармерз Груп” складуть понад $50 млн

Кошти будуть направлені на оновлення технічного парку. Також у компанії планують збільшення земельного банку

Фото: Investory News

Як повідомив Георг фон Нолкен, генеральний директор “Контінентал Фармерз Груп” (у минулому – агрохолдинг “МРІЯ”), під час презентації нової збиральної техніки на полях у Тернопільській області, на наступний рік “об’єм інвестицій буде приблизно таким, як і у минулому році”.

Нагадаємо, що після придбання агрохолдингу “МРІЯ” арабські інвестори — компанія SALIC — інвестували в український актив $51 млн. Кошти були спрямовані на його технічне переоснащення.

Так, напередодні жнив “Контінентал Фармерз Груп” придбала 26 нових сучасних комбайнів CLAAS LEXION 770 та іншої необхідної техніки за $12,2 млн.

“З придбанням компанії “МРІЯ” ми взяли на себе зобов’язання на більший об’єм інвестицій. Наша задача зараз — вирішити питання оновлення технічного парку компанії. Тому наступні інвестиції також підуть на придбання техніки, посівні матеріали”, — повідомив Георг фон Нолкен.

Також він уточнив, що земельний банк на даний момент у “Контінентал Фармерз Груп” складає 194 тис. га землі. “Зараз ми обговорюємо питання, як консолідувати земельний банк. Зменшувати його ні в якому разі ми не будемо. Навпаки, хочемо його збільшувати. Конкретних планів щодо цього поки немає. Але компанія SALIC націлена на серйозні інвестиції в Україні, так як розуміє потенціал ринку”, — розказав пан Нолкен.

Нагадаємо, як писали Investory News у 2019 році на нарощування технічних потужностей об’єднаної компанії CFG/”МРІЯ” спільний інвестор об’єднаного бізнесу SALIC UK Ltd має намір спрямувати більше $50 млн.

Крім того, у червні стало відомо, що агрохолдинг “МРІЯ” і компанія CFG (Continental Farmers Group) завершили процес об’єднання бізнесів і тепер працюють під єдиним брендом – “Контінентал Фармерз Груп”.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram