Новини
4 Березня 2019
2 253

Турецька група Onur придбала 5 тис. га землі в Україні

Це дозволило компанії збільшити земельний банк удвічі

Турецька група Onur, якій уже належить п’ять тисяч гектарів в Україні, планує наростити земельний банк в Україні вдвічі – до 10 тис. гектарів. Про це в інтерв’ю виданню Global FDI Reports повідомив глава представництва та генеральний координатор Onur Group Емре Караахметоглу.

“Два роки тому ми почали інвестувати у сільськогосподарський сектор. У нас є 5 тис. га землі, і ми хочемо подвоїти земельний банк до 10 тис. га, в основному зосередившись на зернових”, – заявив Караахметоглу. Якщо група досягне успіху в зерновому бізнесі, у майбутньому вона розширить напрямки.

За даними в Держреєстрі юросіб та фізосіб-підприємців, власникам “Онур” належить ТОВ “Агросетон” (с. Ожидів, Львівська обл.). Підприємство зареєстроване у травні 2016 року. Його власниками вказані: Емре Караахметоглу (20%), Онур Четінджевіз (40%) та Іхсан Четінджевіз (40%). Статутний капітал компанії становить – 2 млн грн.

Турецька група Onur займається будівництвом та ремонтом доріг й будівель, а також розвиває аграрний напрям. Дочірнє підприємство турецької Onur Group – компанія Онур Конструкціон Інтернешнл стала переможцем в тендері на капітальний ремонт проспекту Палладіна в Києві.

Загальна вартість ремонту складе 418,5 млн грн.

Раніше Investory News повідомляли, що власники найбільшої мережі будівельних гіпермаркетів в Україні “Епіцентр” родина Герег придбали компанію “Робімакс-Агро”.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram