Новини
10 Січня 2021
1 089

Три якості мільйонерів, які допомагають швидше знайти фінансову незалежність

Багатство визначається не за рівнем зарплати, а по тому, скільки людина витрачає

Фінансова незалежність і наявність великих накопичень вимагають не тільки стійкості, наполегливості та везіння. Письменниця Сара Стенлі Фаллоу, яка вивчає особливості життя мільйонерів, каже, що є три стратегії, які об’єднують усіх багатих людей, пише Inc.com.

Вона опитала понад 600 мільйонерів у США і виявила, що всі вони слідували майже однаковому шляху до фінансової незалежності. Він охоплює три важливих правила, які Стенлі Фаллоу докладно описала.

1. Витрачайте менше, ніж заробляєте

Багато мільйонерів, з якими спілкувалася дослідниця, розповідали про свободу, яка приходить, коли починаєш витрачати менше.

“Витрати вище ваших коштів, витрати замість того, щоб відкладати на майбутнє, витрати в очікуванні багатства — все це робить вас рабом зарплати, навіть при зоряному рівні доходу”, — зазначає Стенлі Фаллоу.

Кріс Рейнінг, мільйонер, який вийшов на пенсію у 37 років, підтверджує її слова. Він вважає, що багатство визначається не за рівнем зарплати, а по тому, скільки людина витрачає і відкладає.

2. Знайдіть підробіток

За словами Стенлі Фаллоу, багато мільйонерів вважають за краще не обмежуватися одним джерелом заробітку. Всі вони не відмовляються від додаткової діяльності — це стосується не тільки підприємців, а й найманих працівників.

“Люди, які можуть створювати безліч можливостей для отримання доходу, люди, які можуть перетворити хобі, що приносить гроші, у діяльність, будуть успішні в тому, щоб стати мільйонерами в майбутньому”, — стверджує письменниця.

Перетворити простий підробіток у повноцінне джерело доходу можливо, якщо у вас є щире бажання, старанність, рішучість і наполегливість, додала тренер і консультант Сьюзі Мур.

Згідно з опитуванням Business Insider, підробіток дозволяє заробляти від $1 тис. до $30 тис. на рік. Фахівці радять відразу ж інвестувати гроші, отримані з додаткового джерела доходу, а не відкладати їх.

3. Займіться бізнесом

Фінансово незалежні люди можуть примножити своє багатство, працюючи на себе. 42% мільйонерів, з якими поспілкувалася Стенлі Фаллоу, були підприємцями.

“Потенційною винагородою за кар’єрні ризики, особливо за ризик, пов’язаний з відкриттям власного бізнесу, є можливість отримувати більший дохід”, — пише вона.

Стенлі Фаллоу виявила, що дохід мільйонерів-підприємців більш ніж у 1,5 раза перевищує середній дохід тих, хто працює за наймом. Здається, це відмінний привід, щоб задуматися про відкриття своєї справи.

Нагадаємо, мільйонери та радники компанії The Oracles, яким вдалося самостійно заробити великі статки, поділилися власними стратегіями успіху.

Investory News підготували добірку книжок для бізнесу, з якими можна ознайомитися за посиланням тут.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram