PARTNERSHIP
24 Грудня 2019
1 562

Топ-10 фактів про новий інноваційний ТРЦ NEO PLAZA

Акцент на молодіжну аудиторію був головним меседжем, який використовувався при розробці концепції центру


NEO PLAZA — сучасний торгово-розважальний центр, розташований в одному з найпрестижніших районів Дніпра по проспекту Гагаріна. В радіусі трьох кілометрів знаходяться найбільші навчальні заклади міста, де навчаються близько 100 тисяч студентів. Тому акцент на молодіжну аудиторію був головним меседжем, який використовувався при розробці концепції NEO PLAZA.

Завдяки незвичайному інноваційному дизайну інтер’єрів та екстер’єрів, які орієнтовані на “візуалів”, торговий центр стане однією з візитних карток міста, покращуючи тим самим комунікацію із відвідувачами і створюючи місце зустрічі для жителів Дніпра.


Головні факти про ТРЦ NEO PLAZA

#1. Актив належить компанії “ДЖОЙНТ ІНДАСТРІАЛ ПАРК”, яку пов’язують з дніпровським бізнесменом Русланом Шостаком, засновником і співвласником торгових мереж EVA та VARUS.

#2. Концепція NEO PLAZA формувалася під впливом трендів молодіжної кіберкультури, яка виникла з жанру наукової фантастики.

#3. Будівельні роботи проводились на об’єкті з травня 2018-го по листопад 2019 року.

#4. На фасаді розміщений найбільший в Європі інтерактивний медіаекран розміром 240 кв. м.

#5. В атріумі інтерактив транслюється на інформаційних широкосмугових медійних відеопанелях, які розміщені на міжповерхових бортах, по периметру інтер’єра.

#6. Загальна площа об’єкта становить 24 500 кв. м.

#7. В NEO PLAZA представлено більше 80-ти бутиків модного одягу, взуття, гаджетів й аксесуарів, деякі з яких – ексклюзивно і вперше у Дніпрі.

#8. Серед 5-ти якірних орендарів: продуктовий супермаркет VARUS, магазини одягу та взуття: Cropp, Sinsay, ССС, фірмовий магазин EVA Beauty, кінотеатр “Кіно Тема”на 5 залів (вміщує 670 осіб).

#9. NEO PLAZA – перший в Україні торговий центр, де в одному місці відкрили свої магазини міжнародні європейські мережі Cropp, Sinsay, CCC.

#10. У день святкового відкриття 14 грудня 2019 року NEO PLAZA відвідало понад 25 тисяч гостей.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram