Новини
24 Травня 2024
121

EVA відкриває салони краси

Вони будуть на базі магазинів нового формату EVA BEAUTY

Фото: EVA

Найбільший український ритейлер презентував у перший салон краси Beauty Salon by EVA на базі магазину нового формату EVA BEAUTY у столичному ТЦ Respublika Park, пише Interfax.

“EVA пройшла трансформацію від найкращої подруги до експерта з питань краси та догляду. Паралельно ми розвиваємо і наших клієнтів. Перехід з масмаркет засобів на професійні та преміальні має бути осмислений. Тому ми запроваджуємо зони тестування шкіри та волосся, надаємо змогу спробувати зразки косметики, пензликів, відчути на собі, як працюють преміальні прилади для створення укладок”, — розповіла директорка бізнес-напряму EVA BEAUTY Василиса Петлицька.

EVA BEAUTY — перший магазин нового формату, розпочав роботу в грудні минулого року. Салон розпочав надавати послуги наприкінці квітня 2024 року. Інвестиції у відкриття Beauty Salon by EVA становлять близько $44 тис. Загальні інвестиції у відкриття торговельної точки формату EVA BEAUTY — 15,5 млн грн.

Салон розділений на зону догляду за волоссям і косметологічний кабінет. Перукарська зона розрахована на одночасне обслуговування двох осіб. Клієнтам доступні послуги жіночої, чоловічої та дитячої стрижки, фарбування, укладання та догляду.

“Це перший досвід продажу професійних засобів для догляду за волоссям L’Oreal Professionnel і Matrix у преміум роздрібному магазині. Раніше бренди були доступні лише в салонах краси, профільних магазинах для перукарів і авторизованих інтернет-майданчиках”, — прокоментував комерційний директор підрозділу професійної косметики ТОВ “Лореаль Україна” Андрій Федоряка.

Отримати базові косметологічні процедури можна як бонус за виконання певних умов при здійсненні покупок. Також на базі салону для клієнтів магазину навчатимуть експерти брендів, косметологи та дерматологи.

Як писали раніше Investory News, Lego випустив конструктори архітектурних пам’яток України.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram