Новини
24 Квітня 2019
1 183

Тепер дешевше: Tesla випустить модернізовані версії Model S і Model X

Ілон Маск намагається забезпечити популярність електрокарів на ринку

Американська компанія Tesla випустила модернізовані версії Model S і Model X. Про це повідомляє прес-служба автовиробника.

Виробник збільшив відстань, яку можуть проїхати електрокари без підзарядки. Тепер Model S і Model X можуть здолати відстань в 370 миль (приблизно 595 км) і 325 миль (523 км) в циклі EPA відповідно. Цього Tesla домоглася за рахунок нової трансмісії. Компанія також попрацювала над підвіскою, за рахунок чого на електрокарах стало їздити ще комфортніше.

Крім того, завдяки оновленій трансмісії Model X і Model S тепер здатні розвивати потужність 200 кВт, що дозволить ще швидше їх заряджати.

Tesla не тільки модернізувала Model S і Model X, але і знизила їхню вартість, щоб забезпечити популярність авто на ринку. Орієнтовно оновлені моделі з’являться в продажу ближче до травня 2019 року, хоча вони вже доступні для попереднього замовлення.

Як відомо, американський виробник електрокарів у першому кварталі скоротив поставки на 31% на фоні труднощів з доставкою седана Model 3 в Європу і Китай через більш тривалий час транзиту. Проте компанія як і раніше планує поставити 360-400 тис. автомобілів у 2019 році.

Також, автомобілі Tesla будуть позбавлені права на отримання нового податкового кредиту від канадського уряду в розмірі $5 тис., який має вступити в силу з 1 травня.

Незважаючи на певні труднощі компанія продовжує активно розвиватись. Так, Tesla планує запустити сервіс безпілотного таксі в США в 2020-му році. За оцінками Маска, кількість безпілотних таксі Tesla на дорогах наступного року може скласти 1 млн штук.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram