Новини
6 Серпня 2021
523

Телеканал CNN звільнив співробітників, які прийшли до офісу без щеплення від COVID-19

Потрапити до будівлі телекомпанії можна тепер, пред’являючи сертифікат вакцинації

CNN розірвав контракти з трьома співробітниками, які ходили до офісу, не зробивши щеплення від COVID-19. Про це повідомляє Reuters з посиланням на внутрішній лист президента телеканалу Джеффа Цукера.

“Минулого тижня ми дізналися, що три співробітники приходили до офісу, не пройшовши вакцинацію. Усі троє були звільнені. Дозвольте мені внести ясність — у нас є політика абсолютної нетерпимості з цього питання”, — йдеться у листі Цукера.

Він додав, що можливо співробітникам доведеться показувати сертифікат вакцинації для входу до будівлі телекомпанії. Також у листі йдеться про те, що документ може стати необхідним для вступу на посаду.

Співробітники CNN досі можуть працювати дистанційно. Офіційна дата повернення до офісів призначена на 7 вересня. Але в листі Цукера йдеться, що, “з урахуванням рекомендацій епідеміологів, компанія може перенести її на середину жовтня”. При цьому він попередив, що й ці плани можуть змінитися.

Голова CNN пообіцяв, що оцінка ситуації проводитиметься найближчими тижнями. Співробітників попередять про дату виходу з дистанційної роботи як мінімум за 30 днів.

Кілька країн, зокрема США, останніми тижнями фіксують зростання кількості заражень через поширення дельта-штаму. За даними Центрів з контролю та профілактики захворювань, за останні два тижні кількість хворих у країні зросла на 139%.

Раніше повідомлялося, що відразу чотири великі компанії вирішили ввести обов’язкову вакцинацію від COVID-19. Це стосується офісних співробітників Facebook, Google, Microsoft, а також продюсерів та акторів, які працюють з Netflix.

Тим часом парламент Франції 26 липня ухвалив законопроєкт, що вимагає спеціальних “санітарних пропусків” для відвідувачів ресторанів, здійснення поїздок всередині країни, а також обов’язкових щеплень для всіх медичних працівників.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram