Новини
28 Березня 2019
1 659

Столиця моди: Європейські бренди захопили Київ

Рітейлер ARGO планує відкрити шість монобрендових магазинів у новому торгово-розважальному центрі

Для нових магазинів вже орендовано близько 800 кв м у новому торгово-розважальному центрі “River Mall”. Зокрема 180 квадратів передбачено для Scotch & Soda, 162 кв м – Liu Jo, 105 кв м – Lee Cooper, 74 кв м – Penti, 180 кв м – OVS Kids, 96 кв м – Parfois. Магазини цих брендів будуть вперше представлені у Дарницькому районі столиці, передає Інтерфакс-Україна.

Як зазначають представники ARGO, у ТРЦ “River Mall” (відкриття – весна 2019 року) магазини даних брендів стануть третіми в кожній із мереж. “У 2018 році на український ринок ми також вивели італійський преміальний бренд Liu Jo і голландський Scotch & Soda”, – повідомляють у компанії.

У 2017 році ARGO повернула в Україну англійський бренд Lee Cooper, який працює у понад 100 країнах. Наразі діє одна торгова точка цього бренду, у ТРЦ River Mall запрацює друга.

Із 2007 року в Україні представлений португальський бренд Parfois – виробляє жіночі сумки, прикраси, модні аксесуари, одяг і взуття. Налічує 9 торгових точок.

Другий за величиною виробник жіночої, чоловічої та дитячої нижньої білизни у Європі бренд Penti налічує в Україні дві торгові точки (400 магазинів у 30 країнах). Ще два магазини торгової мережі ARGO – італійський бренд дитячого одягу OVS kids.

“Арго – торгівельна мережа” створена у 1991 році. Перший магазин мережі Lee&Wrangler відкритий у Києві в 1992 році. Пізніше ARGO вивела на український ринок бренди: Reebok, United Colors of Benetton і Leather Palace. На початок 2019 року налічує 44 магазина в Києві, Борисполі, Одесі, Харкові та Львові.

Нагадаємо, валасник групи “Фуршет” Ігор Баленко взяв у управління київський ТРЦ Ocean Plaza.

Інвестиційна компанія Dragon Capital оголосила про закриття угоди про купівлю торгово-розважального центру “Аладдін” площею 16,466 кв. м у Києві.

Ocean Plaza може повернутись до Вагіфа Алієва – торговий центр оцінюється в $270-$315 млн.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram