Новини
18 Жовтня 2021
861

Sotheby’s запускає власний NFT-маркетплейс

Аукціонний дім представить 53 роботи

На фото: Bored Ape Yacht Club/Кевін Абош

Sotheby’s став першим аукціонним будинком, що запустив власний NFT-маркетплейс. Він називається Metaverse (Метавсесвіт), пише HYPEBEAST. У 2021 році Sotheby’s співпрацював із декількома цифровими художниками, що свідчить про зростання NFT у всіх секторах мистецтва.

На NFT-маркетплейсі Sotheby’s виставлено роботи знаменитостей і цифрових художників, таких як діджей Стів Аокі, Періс Хілтон і straybits. Sotheby’s прагне створити “місце зустрічі” цифрових художників, ентузіастів NFT і колекціонерів.

“Аукціонний будинок використовує свої експертизу та досвід для роботи в квітучому світі мистецтва для покоління, що живе в цифровому середовищі”, — розповів керуючий директор Sotheby’s Себастьян Фейі (Sebastian Fahey).

Першим аукціоном Metaverse буде Natively Digital. Аукціонний дім представить 53 роботи, зокрема Bored Ape Yacht Club, мистецтво Кевіна Абоша (Kevin Abosch) і обкладинки Time, створені креативним директором журналу DW Pine. Торги пройдуть з 18 до 26 жовтня.

Тим часом 27 жовтня аукціонний дім “Sotheby’s” виставить на торги унікальні окуляри. Лінзи в однієї пари — це смарагди плоскої огранки, у другій — діаманти.

Нагадаємо, аукціонний дім Selkirk Auctioneers & Appraisers продав печеру корінних американців, прикрашену старовинними малюнками. Місцеве індіанське плем’я Осейдж (Osage Nation) не змогло запропонувати достатню ціну, і печера пішла анонімному покупцеві за $2,2 млн.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram