Новини
25 Листопада 2019
1 138

Шалена популярність: Tesla отримала понад 200 тисяч замовлень на пікап Cybertruck

Замовники готові чекати від півтора до двох років

Користувачі вже оформили 200 тис. замовлень на новий електромобіль Tesla Cybertruck, презентований 22 листопада в Лос-Анджелесі. Про це генеральний директор Tesla Ілон Маск повідомив на своїй сторінці в Twitter.

У суботу Маск відзвітував про 146 тис. замовлень на автомобіль з корпусом, що складається з одних площин.

42% замовників обрали повнопривідну версію з подвійним мотором, 41% — топову і найпотужнішу, з потрійним, а найдешевшу з одним мотором і заднім приводом — тільки 17%.

До того ж, він зазначив, що замовники мають попередньо заплатили по $100 щоб встати в чергу на машину. Чекати вони готові від півтора до двох років.

За даними Reuters, на презентації футуристичного пікапа стався прикрий інцидент з розбитим броньованим склом електромобіля, після чого акції автовиробника впали на 6,1%.

Окремо Маск сказав, що Cybertruckпоки що буде останнім презентованим продуктом Tesla на певний час.

Нагадаємо, ціни на пікап Cybertruck варіюються від $39,9 тис. до $69,9 тис., а поставки машин обіцяють розпочати в кінці 2021 р.

Раніше, американська компанія Tesla Ілона Маска увійшла в ТОП-3 найдорожчих автовиробників у світі, обігнавши такі компанії як Daimler, General Motors, BMW і Audi.

Акції компанії стрімко почали зростати після заяви Ілона Маска щодо будівництва Gigafactory 4 в Європі. Компанія вже почала розміщувати вакансії з працевлаштування в Німеччині.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram