Новини
29 Вересня 2020
838

Розширюють бізнес: Великий ритейлер електроніки продаватиме продукти та алкоголь

Інформація про нові категорії вже з’явилася на сайті мережі

Один із лідерів українського ринку електроніки мережа “Алло” запустила продаж продуктів харчування й алкоголю. Відповідний розділ вже з’явився на сайті ритейлера, він знаходиться у категорії “Дім і Сад” і працює у тестовому режимі.

“Після того, як завершиться якісне наповнення розділу для нього буде розроблено окрему вкладку на головній сторінці маркетплейса”, – зазначили в пресслужбі компанії, повідомляє видання RAU.

Додається, що на час карантину ця категорія товарів значно зросла, як у попиті клієнтів мережі, так і з точки зору асортименту. “До того ж у період жорстких карантинних заходів ми приділили цій категорії особливу увагу та надали нашим покупцям можливість купувати на allo.ua продуктові набори для себе та близьких”, – повідомили у компанії.

Зазначається, що наразі зібрано солідну кількість категорій у новому розділі: продукти харчування, алкоголь, спортивне харчування, дитяче харчування та інші. “В основному товарні позиції розміщені від партнерів мережі у форматі маркетплейса. Усі партнери мають ліцензію на роздрібну торгівлю, а вся алкогольна продукція сертифікована”, – йдеться у повідомленні.

Наразі ритейлер фокусується на продуктах з довгим терміном зберігання, проте планує розширювати асортимент продуктів харчування.

Нагадаємо, наприкінці вересня стало відомо, що група компаній “Епіцентр К” (Київ) має намір переформатувати всю мережу будівельних гіпермаркетів “Нова лінія” та об’єднати їх під єдиним брендом “Епіцентр”.

Тим часом бізнесмен Михайло Фрідман купує іспанського рітейлера DIA. Разом з партнерами він готовий витратити на його порятунок €800 млн та зробити з компанії лідера ринку.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram