Новини
14 Червня 2019
1 494

Risoil S.A. інвестує у розвиток терміналу $70 млн

Потужності для зберігання будуть збільшені вдвічі

У листопаді 2019 року “СП Рісо Термінал” планує збільшити потужність діючого терміналу в морському порті “Чорноморськ” з 150 тис. т до 300 тис. т. У розвиток терміналу компанія інвестує $70 млн.

Про це на конференції “Зернова логістика та термінали України 2019” сказав начальник відділу логістики “СП Рісо Термінал” Олександр Топирік, повідомляє портал Agravery.

Пан Топирік також зазначив, що на терміналі йде курс на діджеталізацію і впровадження нових технологій.

За підсумком 5 місяців 2019 року групою терміналів компанії Risoil SA оброблено на експорт вже понад 1 млн т зернових. У минулому році за аналогічний період було оброблено 682 тис. т, що склало зростання обсягу перевалки зернових по групі терміналів 318 тис. т.

Довідково: Група компаній Risoil SA займається забезпеченням логістики олії, насипних і генеральних вантажів в портах Чорного моря, продажем і виробництвом рослинних олій, торгівлею зерновими та олійними культурами в контейнерах, зберіганням і переробкою агропромислових продуктів. Компанія входить в ТОП-20 експортерів зернових України.

Як нещодавно писали Investory News, “Нібулон” планує побудувати в Єгипті портовий термінал. Компанія має запити на подібне будівництво ще від двох країн.

Також АМПУ планує інвестувати 1 млрд грн у порти Азова. Запланована сума піде на розвиток інфраструктури портів “Маріуполь” та “Бердянськ”.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram